Projecte Educatiu

Modulant sorgeix amb la clara convicció que es pot oferir una educació musical diferent i de gran qualitat, en la qual a l'alumne se li poden transmetre tots els coneixements musicals d'una forma viva i activa.

El nostre objectiu final és la qualitat del desenvolupament humà i això es tradueix en el desenvolupament auditiu, afectiu i mental. En aquest sentit, la impregnació i la posterior racionalització només tenen lloc com a conseqüència d'un treball pràctic, de la vivència instintiva i del sentiment del fenòmen musical.


  El referent pedagògic de l'escola és la linia educativa marcada per Edgar Willems.  Aquest presenta un programa pedagògic en el qual destaca el concepte d'educació  musical i no el d'instrucció o d'ensenyament musical. D'aquesta manera, entendrem  que l'educació musical és, en la seua naturalesa, essencialment humana i serveix per a  despertar i desenvolupar les facultats humanes.

Equip directiu i pedagògic

El resultat no és una classe de música, és la millor classe de música!. 

A Modulant, comptem amb professors qualificats amb les pedagogies Willems® i Suzuki, ens preparem cada classe fins a l'últim detall fomentant la motivació i la creativitat de l'alumne, i sempre aprofitant el seu temps al màxim. 

Escola reconeguda per la Federació Internacional Willems®